Wie ben ik?

 

paulien kimm gewichtsconsulente amserfoort

Pellen erat

Phasellus porttitor neque a enim congue feugiat. Cras eu tel lus velit, sit amet ven enatis dui. Donec ele men tum erat et en im ornare at auctor arcu pellen dolor mauris quis eu erat...

Read Maar

Mijn naam is Paulien Kimm. Vanuit mijn interesse in gezonde voeding, gezond leven en natuurvoeding, heb ik de opleiding Gewichtsconsulent gevolgd. In mijn praktijk in Amersfoort leer ik u op een verantwoorde manier uw eetgedrag blijvend te veranderen. Zonder risico op het jojo-effect, zonder maaltijdvervangers en vooral zonder dat u het gevoel heeft dat u ´niets meer mag´. Ik vind het belangrijk dat de nadruk ligt op geleidelijke en blijvende gezonde veranderingen in uw voeding- en eetpatroon. Met aandacht voor de onderliggende oorzaak van uw huidige eetgewoonten, zodat we samen naar oplossingen en alternatieven kunnen zoeken.

Bij de begeleiding staat voorop dat u op uw eigen tempo en op een manier die bij u past, toegroeit naar een ander, gezonder eet- en beweegpatroon. Hierdoor bereikt  u een gezond(er) gewicht. Ik zal u hierbij advies geven, begeleiden en steunen op een manier die bij u past. Het kan natuurlijk voorkomen dat iets een keer niet gelukt is, of dat u toch wat aangekomen bent om welke reden dan ook. U hoeft dan niet op te zien tegen een volgende afspraak. Ik ben er tenslotte om u op moeilijke momenten te steunen en u weer op weg te helpen.

Omdat ik naast volwassenen ook graag kinderen wil helpen om op een ongedwongen en gezonde manier een gezond gewicht te bereiken, heb ik de vervolgopleiding 'Gewichtsconsulent, begeleiding van kinderen' gevolgd. Hierdoor kunt u ook bij mij terecht voor gezinsadvies. U bent welkom met het hele gezin!! Of vader en kind, of moeder met kind. Samen kunnen een heleboel bereiken!!

Opleiding en cursussen

  • Gewichtsconsulent bij Sonnevelt Opleidingen Zaltbommel
  • Kind en (op)voeding, Sonnevelt Opleidingen
  • Voeding in de overgang, Sonnevelt Opleidingen
  • Begeleiding van Kinderen, LOI

 

Gezonde Voeding enzo

Paulien Kimm, gewichtsconsulent

Gezonde Voeding enzo

 

Paulien Kimm    
De Mui 34 Tel. 06-40534750
3823 TT  Amersfoort gezondevoedingenzo@gmail.com Algemene voorwaarden